javascript
 
   
     
 

Az Anex-Grupp 96 Kft. több mint 25 éve van jelen a magyar szállítmányozási, szerviz és logisztikai piacon. Cégünk 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás. Az alábbiakban szeretnénk címszavakban bemutatni cégünk üzletágait:

IRODA ÉS RAKTÁR BÉRBEADÁS:
Az Anex-Grupp 96 Kft. 2005-ben önálló beruházásként tudta megnyitni új, Európai Uniós normáknak megfelelő 6000 m2-es logisztikai központját. Cégünk az iroda és raktár bérbeadás mellett logisztikai tevékenységet is végez.

LOGISZTIKA:
Bérlőink igényeihez igazodva teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtunk.

RENDEZVÉNYES LOGISZTIKA:
Külön ágazatként kezeljük speciális rendezvényes logisztikánkat, mely a piacon egyedülálló módon a rendezvényes eszközök tárolásától, szállítástól a teljes körű termékgondozásig terjed.

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS:
Szállítmányozási üzletágunk leginkább speciális igényű (pl. rendezvényes eszközök szállítása) feladatok ellátásával foglalkozik. 1,5-12 tonna közötti gépjárműparkunkkal minden felmerülő kérést megoldunk. Jelenlegi legnagyobb partnereink a Nestlé Hungária Kft., a Red Bull Hungária Kft. és Láng Autó Kft.

KÁVÉGÉP SZERVIZ, BÉRBEADÁS ÉS ÜZEMELTETÉS:
Az Anex-Grupp 96 Kft. kávé és italautomata üzletága 20 éve Magyarország kávégép piacának meghatározó szereplője, 15 éve a Nestlé Hungária Kft. magyarországi főszervizeként működik.

rENDEZVÉNY- ÉS ESEMÉNYSZERVEZÉS:

A Brand Events az Anex-Grupp Logisztikai Szolgáltató és a Kastner & Partners nemzetközi reklámügynökség – mint stratégiai partner - esemény- ill. rendezvényszervező szolgáltatása;

A Brand Events főbb tevékenysége: márkaépítő fogyasztói események (fesztivál megjelenések; road showk; sport- és kulturális rendezvények; külterületi reklámmegoldások) üzleti rendezvények (konferenciák, kiállítások; gálák, díjátadók, megnyitók; partnertalálkozók; termékbemutatók) céges rendezvények (családi napok; jubileumi évfordulók, karácsonyi, tematikus partik; csapatépítő tréningek) tervezése-megszervezése-lebonyolítása-utángondozása.

A honlapon bemutatjuk raktárainkat és irodáinkat, valamint tevékenységünk szerteágazó területeit, és amennyiben munkánk és telephelyeink felkeltik az érdeklődését, remélhetőleg nemsokára Önt is partnereink között üdvözölhetjük.

 

 © Anex Grupp-96 Kft. / Adatkezelési tájékoztató